Πολιτική Επιστροφών

Όροι και διαδικασία αλλαγής ελαττωματικού προϊόντος

Η εταιρία μας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη όσον αφορά την ενδεχόμενη τοποθέτηση ελαττωματικού προϊόντος στην παραγγελία σας και γι αυτό προχωρά στην αντικατάσταση του εφόσον η ενημέρωση από εσάς γίνει το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Στη συσκευασία πρέπει να αναγράφονται στα στοιχεία του αποστολέα τα στοιχεία της εταιρείας.

Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

• Φωτογραφίζετε το προϊόν ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα το ελαττωματικό του σημείο και το χαρτί αποστολής από την courier” και αποστέλλετε την φωτογραφία με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook η στο e-mail help@smart-products.gr.

• Εφόσον η φωτογραφία αποδεικνύει πως ισχύουν οι προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για να οριστικοποιήσουμε την αντικατάσταση του.

• Σας αποστέλλουμε ένα νέο προϊόν με χρόνο παράδοσης 2-6 εργάσιμες μέρες για Ελλάδα και 7-12 εργάσιμες για Κύπρο και Ευρώπη . Παραδίδετε το ελαττωματικό προϊόν στην μεταφορική την στιγμή που θα σας δοθεί το νέο πακέτο και η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

Όροι και διαδικασία αλλαγής χωρίς ευθύνη προϊόντος και καταστήματος

Είναι διαδικασία που αφορά αλλαγή μεγέθους, χρώματος, σχεδίου ή και κωδικού. Το αίτημα σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον η ενημέρωση αλλαγής γίνει από εσάς το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση με όλα τα παρελκόμενα χωρίς να έχει υποστεί φθορές, δεν έχει αφαιρεθεί η ετικέτα με την επωνυμία και υπάρχει η αρχική του συσκευασία.

*Αλλαγές δεν πραγματοποιούνται σε προϊόντα υγιεινής που έχουν χρησιμοποιηθεί για ευνόητους λόγους.

Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

• Επικοινωνείτε μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους ενημερώνοντας μας για το αίτημα της αλλαγής:
1ος ) τηλεφωνικά στις μέρες και ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου (Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 – 19:00 και Σάββατο 09:00-17:00),
2ος ) συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και
3ος ) αποστέλλοντας μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook.

• Η αλλαγή μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε άλλο προϊόν δικής σας επιλογής, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας .

• Εφόσον το νέο προϊόν είναι χαμηλότερης αξίας το ποσό της διαφοράς θα πιστωθεί στο όνομα σας και θα αφαιρεθεί από μελλοντική παραγγελία. Αν το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας η διαφορά θα πληρωθεί στην μεταφορική με την παράδοση του νέου πακέτου.

• Η αλλαγή γίνεται σε διάστημα 2-4 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα και 7-12 εργάσιμων για Κύπρο και Ευρώπη. Η μεταφορική θα σας παραδώσει το πακέτο της αλλαγής και θα παραλάβει το αρχικό σας.

• Σε περίπτωση αλλαγής κάποιου μη ελαττωματικού προϊόντος, αν το προϊόν που θα μας επιστραφεί έχει υποστεί κάποια φθορά ή τροποποίηση και δεν είναι σε άρτια και μεταπωλήσιμη κατάσταση με όλα τα παρελκόμενα και την συσκευασία του, τότε η εταιρεία έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την αλλαγή και να επιστρέψει στον πελάτη το προϊόν με δική του χρέωση.

  • Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, το κόστος αλλαγής / επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

Εγγύηση

Τα προϊόντα μας δυνοδεύονται από εγγύηση 1 έτους καλής λειτουργίας. Σε περίπτωση βλάβης επικοινωνείτε με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας, ενημερώνοντας μας για την ημερομηνία αγοράς και το όνομα που έγινε η αγορά και μας περιγράφετε το πρόβλημα. Εφόσον χρειαστεί περαιτέρω έλεγχος για επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος, το αποστέλλετε κατόπιν συνεννόησης στην διεύθυνσή μας. Προσοχή, η εγγύηση του προϊόντος αφορά αποκλειστικά το προϊόν, τα μεταφορικά έξοδα παραλαβής-παράδοσης, ουδεμία σχέση έχουν με αυτήν και επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε / επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την αλλαγή/επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή έχει γίνει με την μεταφορική εταιρεία που συνεργάζεται η smartproducts.store και μόνο,για οποιαδήποτε επιστροφή ή αλλαγή χρειαστείτε θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε είτε μέσω viber στο +35796835352 είτε μέσω e-mail στο help@smart-products.gr. Η εταιρεία μας δεν αποδέχεται επιστροφές που αφορούν προϊόντα που έχουν αποσυσκευαστεί και συναρμολογηθεί (πχ. όργανα γυμναστικής) ή προϊόντα που χρήζουν τοποθέτησης (όπως βρύση με ταχυθερμαντήρα). Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα μας είναι ελαττωματικό, μας ενημερώνετε και κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης  προχωράμε σε αντικατάστασή του.