Τρόποι Αποστολής/Πληρωμής

Αποστολή

Η Smart Products είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και αποστέλλει παραγγελίες με εταιρεία κούριερ. Για παραγγελίες που γίνονται πριν τις 17:00 για καθημερινές η αποστολή γίνεται την ίδια μέρα, διαφορετικά την επόμενη εργάσιμη. Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες (πέραν Σαββάτου, Κυριακής και αργιών). Σε περιόδους μεγάλου φόρτου εργασίας των κούριερ η παράδοση μπορεί να πάρει 3-5 εργάσιμες. Η Smart Products συνεργάζεται με τις εταιρείες ΕΛΤΑ COURIER και ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ για παραδόσεις εντός Ελλάδος. Εάν προτιμάτε κάποια από τις δυο ενημερώστε μας κατά την παραγγελία σας. Παραδόσεις δεν γίνονται Σάββατο και απογεύματα. Εάν επιθυμείτε ειδική παράδοση επικοινωνήστε μαζί μας. Τα προϊόντα παραδίδονται σε άριστη κατάσταση και η συσκευασία τους φέρει τα στοιχεία της εταιρείας.

Πληρωμή

  • Αντικαταβολή

Η πληρωμή του προϊόντος γίνεται στον διανομέα που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας την ώρα της παράδοσης. Τα έξοδα αποστολής είναι 3.90 ευρώ συνολικά για παραγγελίες κάτω των 10 ευρώ για οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα για παραγγελίες λιανικής. Για παραγγελίες άνω των 10 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για αποστολές εκτός Ελλάδας τα έξοδα διαφέρουν και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email στη διεύθυνση smartproductsgreece@gmail.com

  • Paypal

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής Paypal και σας αποστέλλουμε την παραγγελίας σας μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή.

  • Τραπεζική Κατάθεση

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση και αποστέλλετε το ποσό είτε με μεταφορά είτε με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Η παραγγελία σας αποστέλλεται μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή.