Βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση με 10 λεπτά την ημέρα!

Κι όμως μπορείτε!

Όσο πολλές και αν είναι οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας, όποια και αν είναι η ηλικία ή το φύλο σας, είτε έχετε γυμναστεί ποτέ στη ζωή σας είτε όχι.

Δεν χρειάζεσαι πολλά, μόνο 10′ λεπτά την ημέρα, πρωί ή βράδυ για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και να τονώσετε τον μεταβολισμό σας.

Στην προσπάθειά σας αυτή, πολύτιμός σύμμαχος μπορεί να είναι το Smart Stepper!

Τι γυμνάζει ένα stepper;

Ένα mini step είναι πολύ καλό για την εξάσκηση των ποδιών. Αλλά η αποτελεσματικότητά του δεν δεν σταματάει εκεί, ανάλογα με την στάση του σώματος σας όταν γυμνάζεστε έχετε τη δυνατότητα να γυμνάσετε και την οπίσθια πλευρά των μηρών. Η άσκηση σε Mini stepper είναι καθαρά αεροβική με τα ανάλογα αποτελέσματα στη βελτίωση της λειτουργίας του  καρδιαναπνευστικού συστήματος και στη καύση λίπους. Στην άσκηση με στέπερ η ένταση καθορίζει την καύση θερμίδων σύμφωνα με το σωματικό σας βάρος και τη διάρκεια της άσκησης. Κατανάλωση θερμίδων = 0,07-0,14 θερμίδες/κιλό/λεπτό.

Τι να προσέξω όταν αγοράζω ένα μινι στεπ;

Προτού χρησιμοποιήσετε το μινι στεπ βεβαιωθείτε ότι έχει σταθερή κατασκευή και ότι ο σκελετός του δεν τρέμει όταν εσείς γυμνάζεστε σε αυτό.
Προτιμήστε μίνι στεπ με αντιολισθητικά σχέδια στα πετάλια του για να αποφύγετε τον κίνδυνο του να γλιστρήσετε. Επίσης τα πετάλια του μίνι στεπ θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλα έτσι ώστε να μπορούν να χωράνε άνετα τα πόδια σας.Τα περισσότερα σύγχρονα μίνι στεπ διαθέτουν και οθόνη LCD με πολύ χρήσιμες ενδείξεις. Προτιμήστε ένα τέτοιο stepper για να μπορείτε να δείτε τον συνολικό αριθμό των βημάτων που έχετε κάνει, το χρόνο άσκησης σας αλλά και τον εκτιμώμενο αριθμό των θερμίδων που έχετε κάψει.

Δείτε το mini stepper που σας προτείνουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *