ΕΞΥΠΝΑ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για cart pngΑγοράστηκε 12 φορές τις τελευταίες 24 ώρες

alarm, alarm clock, time, watch iconΠροσοχή! Απομένουν λίγα μόνο τεμάχια!

Δυσκολεύεστε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα των εφημερίδων και των περιοδικών; Δεν βλέπετε καλά για να ράψετε, να πλέξετε η να αλλάξετε μια μπαταρία σε ένα ρολόι; Μήπως η οθόνη του κινητού σας φαίνεται μικρή και δυσδιάκριτη;

Με τα Έξυπνα Μεγεθυντικά Γυαλιά θα βλέπετε καθαρά και μέχρι 160% μεγαλύτερα όλα τα αντικείμενα!

από 23.90€

14.90€

Θέλω να το παραγγείλω

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ήμουν επιφυλακτικός για την ποιότητα των γυαλιών αλλά έκανα λάθος, είναι πεντακάθαρα! Κρίμα που δεν πήρα δυο με 19 ευρώ γιατί τα χρησιμοποιεί και η γυναίκα μου όταν διαβάζει.

Κίμων Μουρατίδης

Πολύ καλή ποιότητα, μεγάλα και ανθεκτικά γιαλιά. Ικανοποιητικά καλή η τιμή τους για αυτό που προσφέρουν, μου είναι πλεον απαρέτητα!

Γιάννα Στρατηγού

Ωραία γυαλιά για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, περιλαμβάνεται και θήκη στην συσκευασία. Επίσης τα παρέλαβα την επόμενη κίολας μέρα. Εξυπηρέτηση 5 αστέρων.

Ελισάβετ Γκίνη

check, correct, mark, success, tick, valid, yes icon Ιδανικά για διάβασμα, παρατήρηση αντικειμένων, μικροεπισκευές, μοντελισμό και άλλες εργασίες που απαιτούν ακρίβεια.

check, correct, mark, success, tick, valid, yes icon Ανθεκτικοί οπτικοί φακοί υψηλής καθαρότητας.

check, correct, mark, success, tick, valid, yes icon Τώρα θα μπορείτε να διαβάσετε και τα πιο μικροσκοπικά γράμματα αλλά και να περάσετε κλωστή μέσα από βελόνα.

check, correct, mark, success, tick, valid, yes icon Φοριούνται και επάνω από διορθωτικά γυαλιά οράσεως, φακούς επαφής ή γυαλιά ηλίου.

check, correct, mark, success, tick, valid, yes icon Εύκαμπτα και ελαφριά, σας δίνουν την δυνατότητα να δείτε τα πάντα σε υψηλή ανάλυση και χωρίς παραμορφώσεις. Ιδιαίτερα κομψά και πρακτικά για εργασίες που απαιτούν ελεύθερα χέρια.

check, correct, mark, success, tick, valid, yes icon Στήριγμα μύτης που δεν γλιστράει.

check, correct, mark, success, tick, valid, yes icon Δεν απαιτούν συνταγή γιατρού και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ευκολία από τον καθένα.

check, correct, mark, success, tick, valid, yes icon Κατάλληλα για άντρες και γυναίκες!

*Τα έξυπνα μεγεθυντικά γυαλιά δεν αντικαθιστούν τα γυαλιά οράσεως τα οποία δίνονται με συνταγή γιατρού, αντιθέτως μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με αυτά φορώντας τα από πάνω για τις χρήσεις που προαναφέρθηκαν.