Έξυπνο Πολυόργανο Έλξεων Με Λάστιχα

Σας παρουσιάζουμε το Επαναστατικό Όργανο γυμναστικής πολλαπλών χρήσεων αντίστασης με ρόδες και λάστιχα για ενδυνάμωση των μυών σε όλο το σώμα!

ΑΠΟ 32€ ΣΤΑ
19€ ΜΟΛΙΣ
truck icon Πληρωμή στην παραλαβή/Πληρωμή με κάρτα

ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΕΞΥΠΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ! 

προσθηκη στο καλαθι

Χαρακτηριστικά

Το Έξυπνο Πολυόργανο Έλξεων Με Λάστιχα αποτελεί ένα σύστημα εκγύμνασης σώματος με ελαστικά και ροδάκια λειτουργεί με τη βοήθεια ελαστικών που προσφέρουν μέχρι και 90% εξάσκηση των μυών σε ολόκληρο το σώμα. Επιλέξτε ανάμεσα σε 40 διαφορετικές ασκήσεις για να ενισχύσετε τον μεταβολισμό σας και να μειώσετε το λίπος, ενώ ταυτόχρονα δυναμώνετε τους μύες σε χέρια και πόδια.

Το σύστημα βασίζεται στη γυμναστική με ελαστικά, τα οποία χάρη στην κατασκευή τους επιτρέπουν μια μεγάλη γκάμα ασκήσεων και κινήσεων στοχεύοντας συγκεκριμένες ομάδες μυών κάθε φορά. Ξεχάστε τους πόνους που νιώθετε στη μέση, σε χέρια και γόνατα! Το σύστημα εκγύμνασης είναι σκληρό με τους μύες και μαλακό με τις αρθρώσεις!

Ιδανικό για κοιλιά, στήθος, πλάτη, χέρια, ώμους, μηρούς και γλουτούς!

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

Νίκη Χατζησαββάκη

Ασχολούμαι με τη γυμναστική εδώ και 4 χρόνια και το πολυμηχάνημα αυτό είναι από τα αγαπημένα μου λόγω των τόσο πολλών διαφορετικών ασκήσεων που μπορώ να κάνω με αυτό αλλά και λόγω της χαμηλής του τιμής φυσικά!

Τάσος Παρασκευόπουλος

Εξαιρετικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να γυμνάσετε πολλές μυικές ομάδες μόνο με ένα όργανο γυμναστικής. Είναι βολικό και η κατασκευή του είναι ανθεκτική…