ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ασφαλίστε τον ιδιωτικό σας χώρο

Κρατήστε μακριά τους επίδοξους κλέφτες με τη συλλογή από Κάμερες Ασφαλείας της Smart Products!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Για το σπίτι

Smart HD Wifi Camera SWC-4756

49.00

Καθαρή Εικόνα & Νυχτερινή Λειτουργία 720P bright HD image in daytime. Record clear black and white image even in total darkness with 10 IR Leds. Night vision up to 32 feet. Our IP Camera come with a 80° wide-angle advanced glass lens combined with 355° horizontal & 65° vertical rotation range create a approximately 360° [...]

59.00

ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ – ΛΑΜΠΑ WIFI VR-V380 Η κρυφή κάμερα λάμπα VR-V380-V9-B ρεύματος, εξαιρετικής ποιότητας καλύπτει τις πλέον απαιτητικές ανάγκες ασφαλείας με πολλούς τρόπους! Μια εξαιρετικά αξιόπιστη λύση για οπτική και ηχητική επίβλεψη στον χώρο σας, με κάμερα 2MPκαι σούπερ ανάλυση με υψηλής ευκρίνειας που αγγίζει τα 1,3MP! Με αυτή την έξυπνη κάμερα πού αποτελεί το [...]

119.00

Απομακρύνει τους επίδοξους κλέφτες και προστατεύει την περιουσία σας 24 ώρες το 24ωρο. Περιλαμβάνει 4 αδιάβροχες κάμερες και καταγραφικό.

Πολύ καλή αγορά, τώρα πια αισθανόμαστε περισσότερο ασφαλείς μέσα στο σπίτι μας ειδικά με τόσα που γίνονται στην εποχή μας!

Παρθένα Στολτίδου

Λείπω πολλές ώρες από το σπίτι και μερικές φορές αναγκάζομαι και αφήνω τη μικρή με τη νταντά της, την οποία αν και εμπιστεύομαι τώρα θα είμαι σίγουρη ότι κάνει τη δουλειά της σωστά.

Μπέτυ Καλαθάκη

Συχνές ερωτήσεις

Yπάρχει εγγύηση στην συσκευή;

Σας παρέχουμε εγγύηση ενός έτους καλής λειτουργίας αρκεί να κάνετε σωστή χρήση της συσκευής χωρις να την κακομεταχειρίζεστε.

Πώς μπορώ να παραγγείλω με το καλάθι;

Η διαδικασία παραγγελίας είναι απλούστατη. Προσθέτετε τα προϊόντα της επιλογής σας στο καλάθι και όταν είστε έτοιμοι πατάτε ολοκλήρωση παραγγελίας, συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής στη σελίδα που θα μεταφερθείτε και τέλος πατάτε αποστολή παραγγελίας. Σε περίπτωση που δηλώσετε e-mail έρχεται σε αυτό μήνυμα επιβεβαίωσης με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Αν η συσκευή έχει κάποιο πρόβλημα μπορώ να την αλλάξω;

Ναι φυσικά και μπορείτε. Παρόλο που οι συσκευές πριν την αποστολή ελέγχονται και από εμάς αλλά και από το εργοστάσιο σε περίπτωση που υπάρχει κάποια δυσλειτουργία, μπορούμε να σας την αλλάξουμε και να σας αποστείλουμε άλλη.

Αν το παραγγείλω σε πόσο καιρό θα το παραλάβω;

Η παραλαβή θα γίνει άμεσα μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που κάνετε την παραγγελία σας.

Οι συσκευές σας είναι ασφαλείς;

Όλες οι συσκευές  που σας παρέχουμε είναι απόλυτα ασφαλείς και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφάλειας και καλής λειτουργίας από το εργοστάσιο παραγωγής τους.

Πώς πληρώνουμε;

Πληρώνετε με την διαδικασία της αντικαταβολής. Επομένως πληρώνετε το αντίτιμο της ανάλογης παραγγελίας, στον κούριερ που θα σας φέρει την παραγγελία.