Τρόποι Αποστολής/Πληρωμής

Αποστολή

Η Smart Products είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και αποστέλλει παραγγελίες με εταιρεία κούριερ. Για παραγγελίες που γίνονται πριν τις 15:00 για καθημερινές η αποστολή γίνεται την ίδια μέρα, διαφορετικά την επόμενη εργάσιμη. Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες (πέραν Σαββάτου, Κυριακής και αργιών). Σε περιόδους μεγάλου φόρτου εργασίας των κούριερ η παράδοση μπορεί να πάρει 3-5 εργάσιμες ή και παραπάνω. Η Smart Products συνεργάζεται με τις εταιρείες ΕΛΤΑ COURIER και ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ για παραδόσεις εντός Ελλάδος. Εάν προτιμάτε κάποια από τις δυο ενημερώστε μας κατά την παραγγελία σας. Παραδόσεις δεν γίνονται Σάββατο και απογεύματα. Εάν επιθυμείτε ειδική παράδοση επικοινωνήστε μαζί μας. Τα προϊόντα παραδίδονται σε άριστη κατάσταση και η συσκευασία τους φέρει τα στοιχεία της εταιρείας.

Πληρωμή

  • Αντικαταβολή

Η πληρωμή του προϊόντος γίνεται στον διανομέα που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας την ώρα της παράδοσης. Τα προϊόντα δεν μπορούν να ανοιχτούν κατά την ώρα της παράδοσης, για αυτό και πρέπει να είστε σίγουροι για την παραγγελία σας προτού την κάνετε. Για αποστολές εκτός Ελλάδας τα έξοδα διαφέρουν και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email στη διεύθυνση help@smart-products.gr

  • Πληρωμή Με Κάρτα

Ασφαλής πληρωμή με κάρτα Visa, Mastercard, Maestro μέσω ανακατεύθυνσης σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς χωρίς αποθήκευση των στοιχείων σας στον server μας. 

  • Paypal

Πληρωμή μέσω Paypal, ενός από τους πιο δημοφιλείς για την ασφάλεια που παρέχουν τρόπους πληρωμής παγκοσμίως.

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής είναι 3.90 ευρώ για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ (για οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα) και δωρεάν άνω των 50 ευρώ. Η αντικαταβολή είναι δωρεάν.